poniedziałek, 4 czerwca 2012

Pstrąg z grilla z cytryną i rzeżuchą

składniki:

- pstrąg
- cytryna
- rzeżucha, natka pietruszki
- przyprawa do ryb lub sól, pieprz, papryka






pstrąga umyć, natrzeć przyprawami, do brzucha włożyć natkę pietruszki, zawinąć folią aluminiową i piec na grillu około 20 minut, wyjąć z folii, skropić cytryną, posypać rzeżuchą.


- pstrąg
- cytryna
- rzeżucha, natka pietruszki
- przyprawa do ryb lub sól, pieprz, papryka
- masło

Pstrąga umyć, natrzeć przyprawami, do brzucha włożyć natkę pietruszki, masło, zawinąć folią aluminiową i piec na grillu lub w nagrzanym piekarniku około 20 minut, wyjąć z folii, skropić cytryną, posypać rzeżuchą.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz